Mäktigt löppass på 23 kilometer

Gustav Eriksson och jag, nästan uppe vid Lostenen på Hornberget
Det är ju fint att få träna ensam, jag har ju ändå valt en individuell idrott. Men att träna i grupp är inte heller fy skam kan jag lova. Tiden går lite fortare då. Idag var vi ett väldigt stort gäng, uppskattningsvis 20 personer, mestadels från DSA, som samlades uppe vid LIVI klockan 08,30. 
Vi sprang min favoritvända, Jungfruberget – Hornberget – Lugnet. Fina stigar och en del fina stigningar. Det är allt som krävs för att göra mig nöjd. Att det dessutom var så sjukt nära att det blev barüber gjorde ju inte saken sämre! Kände mig rätt så pigg idag och vaderna fungerade som sig bör. Stödstrumpor, sova middag i dito och liniment har gjort sitt. Har även stretchat en gång. 
Totalt var jag ute i 2,25 h, sprang 23 kilometer och lyckades plocka 535 höjdmeter idag. Fortsatt rätt hög puls på passen, 140 i snittpuls idag, men det kommer vända efter någon veckas träning, så pass väl känner jag min kropp. 
Nu ska jag sova middag, därefter så kliver jag in på gymet och kör lite TRX-band och SkiErg. Heja timmar!
Bilder:

https://adamsteen.se/
Previous articleFavorit i repris!
Next articleTRX och SkiErg

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

5 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here