Målning, fönsterputs och nästa veckas träningsplan

BloggerImage

Här har vi en kille som inte ligger på latsidan direkt

Hej. Sommarlovsfiraren tar sig tid till att skriva ett litet blogginlägg till sin stora skara av följare, beundrare och haters. 

Idag har det målats på huset och därefter har jag putsat fönstren. Någonstans däremellan så tände jag grillen också, ungefär dit räcker mina matlagningskunskaper. Grillen slocknade dessutom, så någon annan fick ta över den uppgiften. Fan, man kan väl inte klara allt eller?!

Nu ligger vi på baksidan och solar i gräset på en filt. Livet. Har precis funderat ut kommande veckas träning och den ser ut som följer:

Måndag: timmar stakning, med inslag av intervaller, 20-30 minuter tröskel + 10 x 1 min. Samling klockan 08,00 uppe vid ”handlarn” på knoppen, välkomna att delta! Vi kommer åka cykelbanan ut mot Grycksbo och vidare mot Bjursås och Rog. 

Tisdag: Styrka i TRX + SkiErg, med största sannolikhet ett förmiddagspass.

Onsdag: Löpintervaller på 15 kilometersspåret på Lugnet, 6 x 5 min på förmiddagen + 2 timmar, troligen skate på eftermiddagen, (eventuellt cykel).

Torsdag: Vilodag.

Fredag: Cykel landsväg, 5 timmar. 

Lördag: Stakning distans, 4 timmar. 

Söndag: Vilodag. 

Cirka 18 timmars träning

Alla som vill är hjärtligt välkomna att delta. Kul med sällskap! Det kommer bli en rolig och bra vecka detta!

BloggerImage
Målar’n och hans lärljunge. Fast kanske tvärtom?!
https://adamsteen.se/

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here