Målning, fönsterputs och nästa veckas träningsplan

BloggerImage

Här har vi en kille som inte ligger på latsidan direkt

Hej. Sommarlovsfiraren tar sig tid till att skriva ett litet blogginlägg till sin stora skara av följare, beundrare och haters. 

Idag har det målats på huset och därefter har jag putsat fönstren. Någonstans däremellan så tände jag grillen också, ungefär dit räcker mina matlagningskunskaper. Grillen slocknade dessutom, så någon annan fick ta över den uppgiften. Fan, man kan väl inte klara allt eller?!

Nu ligger vi på baksidan och solar i gräset på en filt. Livet. Har precis funderat ut kommande veckas träning och den ser ut som följer:

Måndag: timmar stakning, med inslag av intervaller, 20-30 minuter tröskel + 10 x 1 min. Samling klockan 08,00 uppe vid ”handlarn” på knoppen, välkomna att delta! Vi kommer åka cykelbanan ut mot Grycksbo och vidare mot Bjursås och Rog. 

Tisdag: Styrka i TRX + SkiErg, med största sannolikhet ett förmiddagspass.

Onsdag: Löpintervaller på 15 kilometersspåret på Lugnet, 6 x 5 min på förmiddagen + 2 timmar, troligen skate på eftermiddagen, (eventuellt cykel).

Torsdag: Vilodag.

Fredag: Cykel landsväg, 5 timmar. 

Lördag: Stakning distans, 4 timmar. 

Söndag: Vilodag. 

Cirka 18 timmars träning

Alla som vill är hjärtligt välkomna att delta. Kul med sällskap! Det kommer bli en rolig och bra vecka detta!

BloggerImage
Målar’n och hans lärljunge. Fast kanske tvärtom?!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here