Man har väl så trevligt

Alltså. Det är väl så trevligt och allt det där här i Kina. På dagens middag så åts det ”hot-pot”. Det var helt okej och god mat. Det enda negativa var ju att vi var tvungna att ”laga” maten själv. Och det är ju inte direkt den unge herr Steens melodi att laga egen mat. Man jobbar väl ”spons” på den delen i livet så att säga. Men det var onekligen trevligt med en ny upplevelse må jag säga.
Nu är klockan mycket och jag tänkte gå och lägga mig. Imorgon väntar ju som bekant sprint och skate. Två varv á 600 meter skall avverkas. Hoppas på bättre resultat imorgon än den senaste sprinten. #mata
https://adamsteen.se/
Previous articleOtaktiskt sexa
Next articleLivets frukost

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here