Måndagens bestyr

Trots vilodag så har jag precis duschat. Det gäller ju att sköta hygienen trots allt, speciellt när man har så mycket tjejer efter sig. 
God kväll kamrater.
Har ni saknat mig? Tänkte väl det. Har hållit igång hela dagen faktiskt. Först så jobbade jag på skolan, men inte som assistent idag, utan som lärare för fyrorna. Höll i två engelskalektioner bland annat. Kul det! Gillar variationen. 
Efter jobbet så var jag på besök hos sjukgymnasten. Min rygg gör ju ont än. Det är små, små rörelser jag får i uppgift att göra. Men ska jag vara ärlig så orkar jag aldrig göra dom. Jag vill ju liksom ha rejäla stretch- eller styrkeövningar, som märks av. Annars så känns det ju bara förkastligt liksom. 
Efter sjukgymnasten så hämtade jag en matlåda på Dala Wärdshus, pytt i panna idag. Sedan så drog jag hem till mina föräldrar och fixade till ett par till stavar. Har nämligen fått en idé om att testa något längre stavar till långloppen. Tror eventuellt att jag kan få bättre driv av det, återstår att se! 
Nu sitter jag och plitar ner en liten plan inför Vasaloppet. Kommer försöka hitta energi och överskott nu. Tror jag kommer kunna få en bra form av den senaste veckans högintensiva pass. Bara att hålla tummarna och försöka hitta det mentala. Idag mår jag mycket bättre än igår och jag har lagt gårdagens misslyckande (dåliga känsla) bakom mig. 
https://adamsteen.se/
Previous articleStevenson sport
Next articleEtixx-leverans

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

9 COMMENTS

 1. Hallå Kingen.
  Hur lägger du upp det träningsmässigt sista 10 dagarna innan VL?
  Tror du vart nere och vänt, nu kommer det gå grymt på Vasan.

 2. Hej. Kommer köra lätt träning, ett lättare styrkepass, ett eller två halvhårda intervallpass, ett längre pass. Typ.. Tack så mycket, vi hoppas på det! 🙂

 3. Har haft problem med korsryggen i flera år och gått hos olika sjukgymnaster utan något större resultat. Men för några veckor sen träffade jag en läkare som kom fram till att jag hade inflammation i en nervrot i ryggen. Fick utskrivet Arcoxia och redan efter några dagar var ja bättre, nu tre veckor senare är jag helt symptomfri! Kan ju vara värt att kolla upp.

 4. Hittade din blogg för några dagar sedan. Den är bra. Överlevnadskonstnär känns dock som en bättre beskrivning.

  /D

 5. Riktigt bra och ärlig blogg att läsa!
  En liten fråga, hur håller du dej borta från förkylningar/sjukdomar inför exempel Vasaloppet? Ska själv åka tjejvasan på lördag (3e året i rad), och är livrädd för att bli sjuk så tätt inpå. Jag vet att tänker man för mycket på det, så blir man sjuk för det.

  Jag tänkte eftersom du jobbar på skola och där finns det nog en hel del baciller kan jag tänka mej.
  Kämpa på, du är inspiration!

 6. Varför fortsätter du gå till sjukgymnasten om du ändå inte följer uppgifterna du får? Slöseri med sjukgymnasten tid, samt att du kan väl då inte förvänta dig nå resultat då heller?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here