Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Nionde dagen i rad med träning

Tjena!

Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30!

Nu har jag gjort det sista träningspasset innan en välbehövlig vilodag imorgon. Varit ganska så trött idag, men det var nog mest för att jag sovit cirka tre timmar inatt, kroppen i sig känns ändå rätt pigg och fräsch.

Denna dag blev det först explostyrka och sedan ett löppass. Det flöt på rätt fint i löpningen och benen kändes okej. Totalt sprang jag i 70 minuter (17,29 km, 4,03 min/km) och lade in 3 x 20 mångsteg, samt tre stegringslopp längs vägen. Här är kilometertiderna:

Skaplig fart ändå med mina Hoka Clifton på fötterna.

Men givetvis ska det ju jävlas. Först och främst var det en sådan sinnessjuk vind att jag inte visste var jag skulle ta vägen, självklart mest motvind, vad annars. Med fyra minuter kvar av passet så slår jag på en rejäl vurpa på platt asfalt. Troligtvis så sprang jag in i en liten bula, utan att lyfta foten tillräckligt. Det slutar med en kommandorullning, ett antal skrapsår och upprivna byxor + tröja. Kul.

Dagens Jerry

De senaste nio dagarna har jag totalt skramlat in 34 h 10 min och 449,8 kilometer. Mastigt!

Related Articles

40 ÅR + NY CYKEL på ingång!

Idag den 28:e maj när denna vlogg släpps för alla så fyller jag 40 år, fy fan! Skicka ett litet swish-stöd som plåster på...

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here