Mardröm, panik och 500 reps

BloggerImage
Borlänge – Falun, då var jag såhär fin i morse klockan 06,55
BloggerImage
Hemmet – jobbet klockan 07,50, då var jag lite piggare 
Tjenare. 
Den här tröttheten har fortsatt sina klor i min arma och veka pojkkropp. Var en zombie imorse när klockan ringde. Inte så konstigt kanske. Vaknade upp ett antal gånger i natt också, en av gångerna så var det nästan av ett skrik. Var livrädd och hade nästan panik. Tog ett tag innan jag insåg att det var en mardröm. Fan vad läskigt. Därefter var det svårt att somna om och komma till ro. Tur att jag inte var ensam inatt i alla fall. Hoppas jag får sova bättre i helgen. Har ju alltid mer eller mindre haft en komplicerad relation med min sömn. 
Nu till något roligare. Idag tänkte jag träna igen. Planen är löpning och gym. Planterade ett litet frö i min skalle igår redan; 500 repetitioner på gymet. Kan bli kul, kan bli jobbigt! Ser fram emot det i alla fall. Hörs efter det om jag överlever!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here