Massage, trött och dags att testa stakning igen

En kvällsrutin att använda massagepistolen. Förutom på vader och ben så har jag använt den på underarmen till den sida där handen gjort ont. Rör jag på de onda fingrarna så ser jag att lederna går ända ner mot armbågen, så när jag har masserat dessa leder så inbillar jag mig att senknarret och handen blivit bättre. Om det beror på det, vilan från stakningen, voltaren-salvan eller pronaxen-tabletterna vet jag inte. Vi får se idag under och efter min planerade stakning hur det går. Förhoppningsvis bra. 
Var riktigt trött idag när klockan ringde. Somnade sent och är sliten av all träning. Bara att kämpa vidare. Tänker att jag tränar hårt under hela ledigheten och sen när jobbet börjar igen så får jag dra ner en aning på det hela och lyssna mer på kroppen igen. Det ska nog gå bra. Ibland måste man tillåta sig själv att vara lite sliten också, för att kunna utvecklas. Jag brukar ju vakna till en stund in i passen, är väl den gamla morgontröttheten som slagit till också.
Vi hörs senare!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Vlogg: #39

 Veckans vlogg är här, rykande färsk! Jag skulle bli jätteglad om ni spred och delade videon samt kanalen, om ni kommenterade, gillade videon och...

Måndagsfest på löpbandet

Tjena! Ännu en måndag där jag hade förmånen att grilla mig själv! Tänk vilket privilegium alltså. Jag har känt mig sliten på slutet med svårt att...

Lagom lång födelsedagsstak

Tjena! Idag fyller jag 39 år. Fy fan vad gammal jag blivit. Vad har jag ens åstadkommit och vad har jag ens, förutom Alfons?! Jag tränade...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe