Måste skaffa kläder inför vintern

Tja allihopa!

Ni har säkert också lagt märke till att vi går mot kallare tider. Jag tycker om vintern så jag är verkligen inte en av alla dem som sörjer det, men nu när jag har ett barn har jag fått inse att det gäller att se över innehållet i vintergarderoben så jag inte förfryser rumpan när Alfons vill vara ute och leka. Jag trivs bäst när jag kan klä mig enligt lager på lager under vintermånaderna så jag har redan skaffat ett ordentligt underställ som jag tänker att jag bara ska ha när jag är ute med Alfons. De kläder jag använder för träningen känns kanske inte så fräscha att använda för det ändamålet.

Jag har hittat ett par snygga täckbyxor från engelbert strauss nu som egentligen kategoriseras som

Bild:

Bild: Pixabay

I dag har jag planerat en lite lugnare dag. Jag tänkte ta en promenad med Alfons och Amanda lite senare ikväll, men något mer har jag inte planerat in. Egentligen borde jag rensa ur förrådet på gamla träningsskor, men det känns som ett projekt jag gärna skjuter framför mig så länge det går. Som bekant är det ju inte alltid så himla roligt att ta tag i sådana saker. Tror jag helt enkelt ska följa utvecklingen på börsen istället. Det händer ju så många grejer nu och det gäller att hålla koll på allt.

https://adamsteen.se/

Related Articles

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

90 minuter

Tjena! Tack och lov var det snabbare före i spåren idag. Gårdagen var inte rolig. Tyvärr har ju folket som sköter plogning med mera misslyckats...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here