Jag har stakat igen.

Hej folkens.

Jag måste börja med att ge en stor eloge till de som sopat cykelbanorna rena från löv, det är främst i Skräddarbacken jag tänker på. Förra veckan så var det tjockt med löv där, vilket jag tycker är rätt läskigt speciellt när man åker utför och inte kan se om det ligger någon sten eller annat gömt bland dom. Igår så noterade jag att man har sopat bort löven så att asfalten åter är synlig, grym bra! Jag är inte någon som slänger mig med eloger till höger och vänster, det borde ni som läser denna blogg veta. 
Dagens träningspass blev en lugnare variant där jag åkte följande runda: Skräddarbacken – Lindan – Hjärpbo – Stora tuna – Torsång – Ornäs – Dalsjö – Islingby – Borlänge centrum (läs: Sveriges fulaste stad). Jag brukar ha för vana att titta på flaggor och annat när jag åker, för att avgöra och verkligen se att jag har motvind. Otroligt(?) nog så hade jag i princip bara motvind även idag, först rak motvind, men flera gånger just innan jag skulle svänga 90 grader och ändra riktning så ändrade sig även vinden.  Hur är det ens möjligt? Jag måste ju ha gjort vindgudarna förbannade på något sätt alltså. Inte nog med att vinden var jävlig så var det rätt så kallt idag, tyckte nästan mig se några små snöflingor i luften, det kan vara inbillning dock. Vad gäller motvinden och den ändrade vindriktningen så var det i alla fall inte inbillning. 
Då jag körde på fastande mage idag så lyxade jag till det med en lågkalori-sportdryck från +Watt, mest för smakens skull faktiskt, men också för att säkerställa elektrolytintag, samt vätskeintag. Brukar vara dålig på att dricka annars. Att köra på fastande mage är dock inga problem, lägg där till att jag har promenerat i 90 minuter dessförinnan också. Jag försöker få till fasta från middag till middag en gång i veckan i alla fall, för att träna på fettförbränning, samt för att inte svälla ut för mycket och bli burkig. Dagens vikt är 71,8 kilo. 
Rutten blev totalt 36,9 kilometer och jag var ute i 2,20 timmar. Det räcker för en låghalt gammal man som mig. 
Nu ska jag öppna Avanza-appen i mobilen för 255:e gången idag, ta en kaffe och gråta en skvätt över börsraset. Därefter så ska jag sukta efter middagen som idag blir lax (69 kronor för 500 gram på Hemköp) och rotsaker i ugnen. Som efterrätt blir det lohilo-glass. Istället för godis och annat tjafs så brukar vi äta sockerfri glass av olika sorter, det fungerar väldigt bra som komplement och dämpande av sötsug!

Förresten, jag har ett par rullskidor till salu om någon är sugen? Kolla här.

https://adamsteen.se/

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here