Medlem i sekten!

I många år har jag lyckats hålla mig undan och föraktat denna datortillverkare. Men det går inte längre. Efter att ha haft iPhone i tre år, en iPod nano, en iPod shuffle och en iPad 2, så bestämde jag mig igår och beställde en ny MacBook 15″. Dock utan retina-skärm. Så nu är jag väl en fullvärdig medlem i Mac-sekten. Förlåt mig Mac-hatare. Men jag hoppas att ni Mac:are tar emot mig med öppna armar!

https://adamsteen.se/

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here