Mellan julbord, träningar, skola och andra jobb.

Godmorgon!
Gårdagens julbord för idrottens hus i dalarna gick bra och var uppskattat. Vilket alltid är lika trevligt. Idag måste jag verkligen ta tag i pluggandet, jag ska försöka träna en sväng också, hoppas det går bra med armen efter gårdagens vaccinspruta. Det går faktiskt att åka längre än de 7-800 metrarna på stadion. Igår så packade de nämligen andra spår också, med fyrhjuling och en rulle bakom. Jag stod nere vid stadion, så jag kan inte säga hur långt och vilka spår som är tillgängliga, men jag kan tänka mig att det är femman, 7,5:an, milen och elljusspåret som går att åka.
Jobbet idag är enbart sportbytet.
Nej, nu måste jag ta och göra lite nytta.
Jag skriver mer senare!
https://adamsteen.se/
Previous articleSvinupdate
Next articlePowernap

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here