Men fyy fan!

Halloj.
Ja dagens löptest vill man ju helst glömma. Helseg direkt på uppvärmningen, och sen blev det bara värre. Jag hängde med Kalle Gräfnings i cirka tre minuter innan jag blev tvungen att släppa, och det rejält. Kalle hade en helt okej dag för honom och sprang på 29,57. Jag sprang min hittills sämsta tid och hade 33,27! Pulsen var dock hög idag: 202 i max och 191 i medel. Det enda positiva från dagen var att jag mot slutet kunde pressa mig och öka farten något.
Vad säger man? Ingen idé att gräva ned sig i detta. Utan bara att bita ihop. Men jag kan faktiskt i sann svensk idrottaranda rada upp några punkter som gjort att dagens prestation inte kunde utföras optimalt:
  • Hade håll precis som på Träflasklöpet, som gick ungefär lika dåligt som idag.
  • Träningsvärk i kroppen. Efter gårdagens löppass (!).
  • Seg efter en tvådagarsvila lördag-söndag. Brukar inte prestera bra efter en sån vila.
  • Sovit dåligt. Har i en period haft svårt att somna på kvällarna vilket inte gör mig utvilad på morgnarna, en punkt som stört mig mest de senaste dagarna.
  • Ovana. Har ju faktiskt bara kunnat träna i två veckor sedan förkylningen jag hade som gjorde att jag ej kunde träna på 13 dagar. På så vis har jag inte kunnat köra några intervaller, ville nämligen bygga upp kroppen med mer distans och mängd på träningslägret i Torsby.
  • Mentalt. Tänkte på alla dessa bitar före och under racet idag vilket också hämmade prestationen.
NYA TAG!!!
https://adamsteen.se/
Previous articleLöptest
Next articleP-bot ifrån helvete.

Related Articles

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

”Långpass-intervaller” på löpbandet

Tjena! Imorgon kväll klockan 21:00 är planen att sända live på Youtube, häng med, ställ frågor och umgås! Ja, då har jag inte mycket kvar till...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here