Men fyy fan!

Halloj.
Ja dagens löptest vill man ju helst glömma. Helseg direkt på uppvärmningen, och sen blev det bara värre. Jag hängde med Kalle Gräfnings i cirka tre minuter innan jag blev tvungen att släppa, och det rejält. Kalle hade en helt okej dag för honom och sprang på 29,57. Jag sprang min hittills sämsta tid och hade 33,27! Pulsen var dock hög idag: 202 i max och 191 i medel. Det enda positiva från dagen var att jag mot slutet kunde pressa mig och öka farten något.
Vad säger man? Ingen idé att gräva ned sig i detta. Utan bara att bita ihop. Men jag kan faktiskt i sann svensk idrottaranda rada upp några punkter som gjort att dagens prestation inte kunde utföras optimalt:
  • Hade håll precis som på Träflasklöpet, som gick ungefär lika dåligt som idag.
  • Träningsvärk i kroppen. Efter gårdagens löppass (!).
  • Seg efter en tvådagarsvila lördag-söndag. Brukar inte prestera bra efter en sån vila.
  • Sovit dåligt. Har i en period haft svårt att somna på kvällarna vilket inte gör mig utvilad på morgnarna, en punkt som stört mig mest de senaste dagarna.
  • Ovana. Har ju faktiskt bara kunnat träna i två veckor sedan förkylningen jag hade som gjorde att jag ej kunde träna på 13 dagar. På så vis har jag inte kunnat köra några intervaller, ville nämligen bygga upp kroppen med mer distans och mängd på träningslägret i Torsby.
  • Mentalt. Tänkte på alla dessa bitar före och under racet idag vilket också hämmade prestationen.
NYA TAG!!!
https://adamsteen.se/
Previous articleLöptest
Next articleP-bot ifrån helvete.

Related Articles

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

Springer ett maraton, i skogen

Tjena! Veckans sista pass är avklarat. En vecka som landade på stabila 24 timmar och 5 minuter. Idag blev det ännu ett längre löppass i skogen,...

Två pass på över 5 h – cykel + stak

Tjena! Igår blev det sent igen. Först fick jag hem ett av mina två nya hjul jag köpt till cykeln, dessutom en Garmin cykeldator och...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here