Min vikt, min kost, min träning, min dag, mitt liv

Dagens frukost; tre kokta ägg och tre majskakor med smör, ost och hästkorv. Plus en kopp kaffe
Har det här blivit någon matblogg nu också?! Tänk hur man håller på. 
Har ju fått en del frågor och så kring hur jag ätit på slutet och hur jag tappat lite vikt. Tror mycket beror på att jag denna sommar tränat bättre än någonsin, långa, bra och hårda pass. Ätit tre ägg till frukost allt som oftast. Inget rännande på krogen alls, som tidigare somrar. Jag hade ju som mål inför denna sommar att tappa lite vikt, därför har jag valt att inte köra någon gymstyrka alls, utan enbart TRX fram till strax innan säsong (då kommer jag kliva på med

Väck mig!!!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

2 COMMENTS

  1. Förstod inte riktigt det där med: vilken trötthet är det jag känner när jag blir tvungen att släppa täten på långloppen? Är det denna, eller är det den när jag inte klarar 105 kilo i bänkpress?". Svaret är väl ganska givet.
    Menar du att du som långloppsåkare borde vara lättare i kroppen istället för muskulös?

  2. Ja, dels det. Men också att det många gånger är flåset och syreupptaget som sätter stopp. Jag säger inte att det är så för alla, men jag själv har den känslan i alla fall

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here