Mindre sömntimmar än träningstimmar?!

Godmorgon.
I natt blev det inte mycket sömn, det var pip och rörelser hela tiden. Förhoppningsvis kommer det att bli bättre för var morgon som går. Det kommer bli lite jobb framöver med valparna, men som tur är har Johanna tagit studenten nu i alla fall, så hon får passa dem medan jag jobbar eller tränar. Idag till exempel ska jag jobba från 17.15 och någon timme framåt. Ska försöka hinna med att träna också. Får dåligt samvete över den dåliga träningen som varit, men det är i och för sig ett tag kvar till vintern, även om den närmar sig fortare än vad man tror! Så det gäller att hänga i hårt nu, när jag kommit igång bra sedan förra året, då jag vid den här tiden ”inte visste vad träning var”.
Nej nu skriker ”ungarna” (haha), så jag måste kila!
Hörs sen!
https://adamsteen.se/
Previous articleBilder på valparna
Next articleToxic

Related Articles

Jobbigt på löpband + Alfons cykelträning

Tjena! Missa inte veckans vlogg som sedan igår kväll är ute för medlemmar. Nu har jag gjort färdigt träningen inför morgondagens vilodag. Jag började med löpbands-intervaller uppför...

Lagom löptur i regnet, med Alfons på cykel

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar! In och stöd mig genom att bli medlem (29 kronor per månad), eller vänta till tisdag...

Två korta intervallpass

Tjena! En aning trött idag, sedan gårdagens tämligen massiva cykelpass. Men jag ville ändå prova att köra lite halvhårt idag och inte så länge/långt. Jag började...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here