Mindre sömntimmar än träningstimmar?!

Godmorgon.
I natt blev det inte mycket sömn, det var pip och rörelser hela tiden. Förhoppningsvis kommer det att bli bättre för var morgon som går. Det kommer bli lite jobb framöver med valparna, men som tur är har Johanna tagit studenten nu i alla fall, så hon får passa dem medan jag jobbar eller tränar. Idag till exempel ska jag jobba från 17.15 och någon timme framåt. Ska försöka hinna med att träna också. Får dåligt samvete över den dåliga träningen som varit, men det är i och för sig ett tag kvar till vintern, även om den närmar sig fortare än vad man tror! Så det gäller att hänga i hårt nu, när jag kommit igång bra sedan förra året, då jag vid den här tiden ”inte visste vad träning var”.
Nej nu skriker ”ungarna” (haha), så jag måste kila!
Hörs sen!
https://adamsteen.se/
Previous articleBilder på valparna
Next articleToxic

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here