Mitt liv som soffliggare.

Hejsan.
Medan grabbar som; Magnus Darvell, Mathias Nilsson, Henrik Öijer och Oscar Ekstam, är nere och tävlar långloppscupen, Billingeracet i Skövde. Så ligger jag i soffan med halsont, hes och snuvig. Typiskt, men det ska inte få sänka mig. Jag kan ju se fram emot att jag har jobb framöver på Lugnets Äventyr och även City Gross. Så det känns ju i alla fall skönt.
Vi hörs!
https://adamsteen.se/
Previous articleNED(/UPP)-laddning 100 av 1000
Next articleJag lever.

Related Articles

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

Staken runt Runn och Vikasjön

Tjena! Veckans bedrövligt låga sömnmängd gjorde sig rejält påmind idag. Jag struntade i att ställa något larm, sedan sov jag och som jag sov. Skäms...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here