Mitt liv som soffliggare.

Hejsan.
Medan grabbar som; Magnus Darvell, Mathias Nilsson, Henrik Öijer och Oscar Ekstam, är nere och tävlar långloppscupen, Billingeracet i Skövde. Så ligger jag i soffan med halsont, hes och snuvig. Typiskt, men det ska inte få sänka mig. Jag kan ju se fram emot att jag har jobb framöver på Lugnets Äventyr och även City Gross. Så det känns ju i alla fall skönt.
Vi hörs!
https://adamsteen.se/
Previous articleNED(/UPP)-laddning 100 av 1000
Next articleJag lever.

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here