Morgon igen?

Godmorgon.

Nu är det återigen dags för jobb. Näst sista dagen är det nu och jag jobbar mellan 09.15-18.15. Kommer bli skönt att kunna koncentrera sig mer på träningen framöver (när jag nu kan börja träna?), men samtidigt kommer det kännas lite vemodigt, då jag börjar känna alla på City Gross mer och tycker att jag trivs bra här! Men det är inte mycket att göra åt, jag skriver det igen: blir jag erbjuden mer jobb så tackar jag ja, dock inte till heltid. Jag skulle kunna tänka mig att jobba 2-3 dagar i veckan. Nu ser det dock ut som att jag har lite jobb på Lugnets Äventyr, bland annat blir det jobb på fredag, lördag och söndag denna vecka och minst fredag nästa vecka.

Det rullar på bra nu, snart kommer träningen att flyta som aldrig förr igen, så då är jag harmonisk igen!

Vi hörs lite senare!

https://adamsteen.se/
Previous articleKissie VS Blondinbella.
Next articleHemma

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here