Morgon igen?

Godmorgon.

Nu är det återigen dags för jobb. Näst sista dagen är det nu och jag jobbar mellan 09.15-18.15. Kommer bli skönt att kunna koncentrera sig mer på träningen framöver (när jag nu kan börja träna?), men samtidigt kommer det kännas lite vemodigt, då jag börjar känna alla på City Gross mer och tycker att jag trivs bra här! Men det är inte mycket att göra åt, jag skriver det igen: blir jag erbjuden mer jobb så tackar jag ja, dock inte till heltid. Jag skulle kunna tänka mig att jobba 2-3 dagar i veckan. Nu ser det dock ut som att jag har lite jobb på Lugnets Äventyr, bland annat blir det jobb på fredag, lördag och söndag denna vecka och minst fredag nästa vecka.

Det rullar på bra nu, snart kommer träningen att flyta som aldrig förr igen, så då är jag harmonisk igen!

Vi hörs lite senare!

https://adamsteen.se/
Previous articleKissie VS Blondinbella.
Next articleHemma

Related Articles

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

90 km och lite till

Tjena! Ja, som vanligt tog det sin tid för mig att komma ut på träning. Men vad gör väl det om hundra år?! Dagen till ära...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here