Mot Bergebo Ski Marathon

Japp, då är det dags för ett långlopp igen. Denna gång Bergebo ski marathon, en tävling jag vunnit 2013 och 2015. Har också två andraplatser därifrån. En fin tävling med mänga bra minnen ifrån. Det är några starka namn med idag, men jag är ju troligen en av dom, det är bara att kämpa på det som finns! 11,00 går starten.
https://adamsteen.se/

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here