Mot norrut i länet

Älsklingarna Alfons och Boris

Lägereldskänsla efter gårdagens bjudning i Falun där jag var med Simon och grillade hemma hos ”Steekwalls”
Hej på er. 
Idag har jag tillåtit mig själv att sova ut rejält. Har ju sovit dåligt de senaste nätterna på grund av värmen. Så det var skönt att kunna sova länge idag. Känner mig ändå rätt trött och sliten. En vilodag idag är nog behövlig. 
Vad står på dagens agenda då? Jo, jag har ju hintat om att jag ska på träningsläger idag. Ska iväg lite norrut i länet senare idag för att träna i några dagar med en av dalarnas mäktigaste träningsgrupper. Det blir skoj! Ni får veta senare, eller imorgon. 
Har lite grejer att fixa här hemma nu innan. Packa, städa, tvätta och alla såna där måstegrejer som jag tycker jag gör varje dag. Är lite av en pedant av mig, brukar dammsuga minst en gång per dag, så fort det dyker upp lite skräp eller damm. Känns inte som att jag har den där pedant-auran. Eller vad tycker ni?
Vi hörs senare. 

https://adamsteen.se/

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here