Mycket trevlig dag igår – är det över med tävlingar nu för mig?

Hej!

Har ni sett den senaste vloggen? Halvdåligt mående både fysiskt och psykiskt. Tar gärna emot lite tips och tankar!

Igår var jag och Alfons på något roligt. Det var avslutning med Borlänge CK och hela klubben var vid Plättbacken där man delade in allihopa i olika lag och körde en stafett. Alfons tyckte det var jätteroligt och så även jag!

Fint arrangemang av en klubb som verkar göra mycket gott för medlemmarna. Alfons har gillat cykelträningen, de andra kompisarna, tränarna och så vidare. Så vi får hoppas att han vill fortsätta med detta även nästa år. Hans cykel som egentligen är för stor har fungerat perfekt åt honom också. Den kommer passa åt honom även nästa år!

Själv är jag fortsatt krasslig. Lätt huvudvärk, rejäl snuva och krasslig i bröstet. Riktigt trist. Men med mycket träning, dålig sömn och många runt om mig som varit krassliga så är det kanske inte så konstigt att jag till slut åkte dit på det. Nåväl, ändå lite skönt att kunna släppa tankar på träning och vara mer i nuet med framförallt Alfons.

Jag har fortsatt inte fått klart med någon klubb, vintern närmar sig i rasande takt. Det känns helt seriöst som att det kommer bli ganska skönt att inte ha någon, då behöver jag inte tävla heller. Känns som att det räcker nu faktiskt. 13 Vasalopp och tävling varje vinter sedan 1995. Kommer ett inlägg inom kort där jag presenterar lite mer tankar, fördelar och nackdelar kring detta nya liv utan skidåkning.

Related Articles

Tisdagströskel + egentid

Hej! Ni kan väl inte ha missat min senaste vlogg? Har ni det så är det hög tid att gå in och kolla! Nu kanske ni...

Producentansvar: En Nyckel till Hållbarhet

Hej kära bloggvänner. Producentansvar är ett viktigt verktyg i vår strävan efter en mer hållbar framtid. Det handlar om att tillverkarna bär ansvaret för hela...

ICA-Loppet 2024

Här kommer en vlogg med bland annat löptävlingen ICA-loppet, träning med min bror Jonatan, inslag av Alfons, häng i sommarstugan och MYCKET MER! _____ Bli medlem i...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here