Mysigt gympass idag

En liten redovisning av dagens träning kommer här:

Var inte sugen på att köra något annat än bara gym idag, så då blev det inget annat än just dito heller. Ville inte heller köra maxstyrka idag, utan något annorlunda, så jag körde några fler repetitioner och något lättare vikter på mitt vanliga styrkeprogram. Jag avslutade kalaset med tre set på TRX-programmet, det tog där det skulle! Följande kördes innan de härliga slyngorna:
– Enbenspress i maskin: 3 x 6, 123 kilo

– Magchrunches i maskin: 3 x 6, 91 kilo

– Latsdrag: 3 x 6, 80 kilo

– Bänkpress: 3 x 6, 75 kilo

– Tricepspress med hantlar: 3 x 6, 17,5 kilo

Nyss åt jag renskav med blomkålsris och har därefter duschat i kallvatten. Nu ska jag försöka stilla mitt sötsug… Med ölkorv.. Lite kolhydrater i dessa i alla fall. 
https://adamsteen.se/

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

2 COMMENTS

  1. Sötsug (eller dito för chips, bärs, etc) kan man inte trappa ned. Det är den hårda vägen som gäller. Köp inte skiten och ha absolut inget hemma. Efter några månader går det sedan att unna sig lite lördagsgodis men det är faan så lätt att trilla dit igen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here