Svunna tider och veckans plan

 
Vi gräver lite i arkivet och hittar en bild från den 3:e april 2015, då befann jag mig uppe i Sälen över påsk och åkte lite skidor på fjället. Bland annat med Kalle Gräfnings. På den tiden representerade jag dalarnas bästa skidklubb, numera är jag istället bäst skidåkare i Stockholm och ska bli pappa. Tider ändras, och ofta till det bättre! Brillorna på bilden är ett par Oakley radarlock, dessa har jag inte använt speciellt mycket, dom är jävligt bra, men jag gillar Radar EV allra bäst! 
Skön träningsvärk sedan gårdagens gymlekar. Har nu gjort en plan för de tre sista träningsdagarna detta träningsåret:
– Idag onsdag: löpning till och från Lugnet, skidor klassiskt, eventuellt lätta intervaller, 2-2,5 timmar och några impulser 

– Imorgon torsdag: löpning till och från Lugnet, skidor skate, med några impulser, 1,5-2 timmar

– Fredag: en timme, troligen skidor
Detta ska nog vara genomförbart! 
Igår lyckades jag i det närmsta att hålla mig ifrån kolhydraterna och framförallt inget godis på kvällen! Idag har jag börjat dagen med en omelett på; fyra ägg, grädde, smör, salt, peppar, ost, skinka. Kommer fortsätta med skolmaten, där tar jag allt som oftast endast huvudrätten och väljer bort potatis, ris eller pasta. Det är tufft att kämpa mot övervikt kan jag lova er kära läsare. Men jag går in i kriget fullbeväpnad! 
https://adamsteen.se/

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here