När man missar samtal från två världsrekordhållare

BloggerImage
Vaknade upp i trevligt sällskap i morse, vilket gillas. Men snabbt så fick jag syn på ett missat FaceTime-samtal på mobilen. Det var inte vilket samtal som helst, utan det var från David Holmström. Klockan 01,00 hade dom ringt och klockan 01,02 skickade han bilden som ni ser ovan. 
Dessa två gentlemen är törstiga vintrutar, precis som en annan. Det grämer mig lite att jag inte hade ljudet påslaget på mobilen, men jag hade händerna fulla med annat vid tidpunkten. Om ni fattar. Annars hade jag gärna diskuterat politik, livets goda och träning med mina två kamrater. Dom är inte bara goda vänner, utan också världsrekordhållare i två vitt skilda genrer; David i folköls-drickande och dekadens. Erik i 24 timmars-skidåkning. Båda lika imponerande på sitt sätt! 
Ringer inte ni nästa gång så ringer jag!
https://adamsteen.se/
Previous articleLyckades vila!
Next articleVideoblogg

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here