När man missar samtal från två världsrekordhållare

BloggerImage
Vaknade upp i trevligt sällskap i morse, vilket gillas. Men snabbt så fick jag syn på ett missat FaceTime-samtal på mobilen. Det var inte vilket samtal som helst, utan det var från David Holmström. Klockan 01,00 hade dom ringt och klockan 01,02 skickade han bilden som ni ser ovan. 
Dessa två gentlemen är törstiga vintrutar, precis som en annan. Det grämer mig lite att jag inte hade ljudet påslaget på mobilen, men jag hade händerna fulla med annat vid tidpunkten. Om ni fattar. Annars hade jag gärna diskuterat politik, livets goda och träning med mina två kamrater. Dom är inte bara goda vänner, utan också världsrekordhållare i två vitt skilda genrer; David i folköls-drickande och dekadens. Erik i 24 timmars-skidåkning. Båda lika imponerande på sitt sätt! 
Ringer inte ni nästa gång så ringer jag!
https://adamsteen.se/
Previous articleLyckades vila!
Next articleVideoblogg

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here