Lyckades vila!

Det var väl egentligen inte så svårt att ta en vilodag idag. Efter jobbet så gjorde jag några ärenden, städade i lägenheten och la mig sedan i soffan för att sova. 45 sköna minuter blev det, så välbehövligt kände jag. Efter min sömn i soffan så blev det pannkakor till middag. Till lunch åt vi tacos på skolan. Riktig king-matdag idag alltså! 
Nu sitter jag här och bloggar i soffan, samtidigt som jag kollar på SM-finalen i hockey mellan Frölunda och Skellefteå. Funderar på att duscha och sedan gå ner till affären och handla lite. Därefter så får vi se vad kvällen har att erbjuda.
Vi hörs imorgon igen!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here