När motvind blir medvind osv

BloggerImage
Men hallå hallå. 
(OBS: varning för ett positivt gayinlägg)
Eftersom att det bara är tre dagars skola denna vecka så är ju denna tisdag en torsdag. Inte helt fel det va!? 
Och det är inte slut där, medvinden fortsätter. Kände ju mig lite krasslig igår, men efter en eftermiddagsvila och bättre sömn i natt så sket väl min kropp i det. Så idag tänkte jag väl ta tag i den där träningen igen. Det är ju 15 timmar som ska betas av. Med fyra lediga dagar så ska väl det gå bra. Ett av passen ska innehålla mitt nya styrkepass i alla fall, sen ska jag nog försöka få till ett intervallpass också, om allt vill sig väl. Intervallpass (träningsformer) jag vill få till mer av detta träningsår är: cykel (landsväg), elghufs (löpning med stavar) och SkiErg. 
Det blir nog bra det här. Och nu när jag vet hur min vardag ser ut i över ett år framöver så är det inte bara att jag slipper oron över att inte veta vad jag ska göra, jag kan också planera bättre. Är fortsatt väldigt glad över att jag får fortsätta jobba här! 
Jag trodde inte i början av detta året att det till slut skulle bli så här bra, då var det mycket motvind. Med facit i hand så blev föregående julaftonen den bästa hittills i livet! 
Töntiga talesätt som att ”Draken lyfter i motvind” och ”askan är den bästa jorden” har aldrig känts mer relevant än nu. Tror att jag nu med dessa rutiner kan få ett mer lugn och en harmoni som gör att jag kan fokusera bättre på min träning, ha mer kul och på så vis bli bättre på långloppen i vinter. Och om jag inte blir det så är ju inte skidåkningen hela livet, bara nästan. 
https://adamsteen.se/

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here