Nästan fem mil löpning på två dagar


Hej!

Idag har jag och Alfons åkt till sommarstugan över dagen. Medan Alfons leker med farmor och farfar så passar jag på att träna.

Det blev ju löpning igår och även utan skadekänningar så brukar jag undvika att  springa två dagar i rad. Men nu fick det bli så trots allt. Trist att känna skavanker här och var. Jag försöker stävja bekymren med massagepistolen, foamroller, bandyboll och stretch.

Passet idag blev ett fint sådant med cirka 10 kilometer grusväg och 18 på stigar. Jag sprang från Sandvikens fäbodar via: Björnberget – Ljusbodarna- Sångberget – Sången. Stigen mellan Ljusbodarna och Sångberget var ny för mig, de andra har jag sprungit förr. Det finns ett stort och fint utbud med bra markerade stigar här i närheten, kul!

På fötterna hade jag mina Hoka Speedgoat 4, perfekta för ändamålet. Jag fick ihop 28,6 kilometer på 2,30 h. På två dagar har det blivit 48 kilometer, vilket kändes på slutet. Kroppen och benen kändes rätt skapliga i cirka två timmar, med en kvart kvar av passet dog jag rejält i benen och känslan var att jag knappt tog mig framåt. Inte så konstigt kanske med alldeles för lite löpträning i sommar.

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here