Nej, men det rullar på

Sov till lunch, drömde att min tjej kommit tillbaka och allt var bra igen. Åkte till ”Jungfrun” och åt med stamgäst-gubbarna några timmar. Hem, bytte om och stack ut på träning. Hann åka klassiskt 15 minuter innan jag tappade spetsen på vänsterstaven. Två timmar har jag nu åkt, ska snöra på mig löpskorna och springa två timmar till. Vad händer här näst? Bryter benet kanske. Man kan ju alltid hoppas. 
https://adamsteen.se/
Previous articleStakfilm!
Next articleTvå plus två

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here