Två plus två

Klar med träningen! Fyra timmar skrapade jag ihop. Två timmar klassiskt och två timmar löpning med stavar. 1135 höjdmeter och 46 kilometer. Det snöade under nästan hela löpningen. En aning vackrare när det är vitt ute. Kände mig pigg under hela passet. Träningen är min drog och min räddning här i livet. 
Förutom att jag har fått mer besökare nu när jag blivit lämnad så ska jag även göra som förra gången; typ sluta äta. Gick ju ner 5-6 kilo då och det är ju min plan även nu. Blir finare, så att jag förhoppningsvis får en tjej innan jag dör och det går även lättare uppför. Win-win. 
Puls- och höjd-kurva
Vitt uppe på Hornberget
https://adamsteen.se/
Previous articleNej, men det rullar på
Next articleFining

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here