Njuter av livet som aldrig förr!

BloggerImage
Men drake vad skönt det var att sova en hel jävla natt!! Somnade före tolv och vaknade klockan 08, gick upp och tömde gubb-blåsan och sov sedan en timme till. Nu är man ju en helt ny människa! 
Efter den goda sömnen blev det frukost ute på gräset i solskenet! Jag vill stanna i detta ögonblick för evigt! Men grejen med allt sådant här ”njuteri” är ju att det måste föregås av en del slit, kämpade och ”onjuteri”. För annars uppskattar man inte dessa stunder på samma sätt. Hade man alltid haft sovmorgon, solsken och lediga dagar så blir man nog ganska mätt efter ett tag. Det där visste ni ju redan, men för undertecknad som i vissa avseenden är ett antal år efter så är detta nyheter. 
Idag ska jag vila, skönt det efter sex träningsdagar i rad. Under dessa sex dagarna har jag fått ihop 15 träningstimmar. Baggis för vissa, tufft för mig i samband med det övriga livspusslet. Men det går. Imorgon kliver jag på rullskidorna här i Borlägne och tänkte rulla ett varv + lite mer runt Runn. Förhoppningsvis får jag med mig Kalle Gräfnings, som jag möter upp i Falun. Ni andra är också välkomna. Fem timmar tänkte jag vara ute. Planen är att sticka 07,45 härifrån och att vara i Falun cirka klockan 09. 
Dagen idag kommer ägnas åt husrenovering, hundpromenader och så vidare. Vardag för den unge herr Steen. Och jag trivs med det!
https://adamsteen.se/
Previous articleTre timmar solskenslöpning
Next articleBästa dagen

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here