Tjena!
Nu så kan vi väl lägga skidsäsongen 2018/2019 till handlingarna, min 25:e säsong i rad…
Idag blev det parstafett tillsammans med Rasmus Andersson som bekant. Vi körde i herrar motion för Malungs IF och vi startade samtidigt som ett stort gäng juniorer. Totalt var vi 43 lag till start och vårt lag som var sent anmälda startade sist av allihopa. Rasmus körde sträcka 1,3 och 5, medan jag körde de andra. Det blev ju som det blev på den korta och ganska smala banan, jag har ingen aning om vad vi kom totalt, eller i vår klass. Men jobbigt var det och stum blev jag. Fy satan alltså! det blev mest en stressad och hetsig åkning. Enligt pulsklockan så var sträckan typ 700 meter och det gick att bli galet stum på den sträckan också! Det kändes varken bra eller dåligt.
För att få till lite mer tid i högintensiv zon så blev det 2 x 10 minuter tröskel med Måns Sunesson och Oskar Lundqvist efteråt. Det kändes okej för att vara skate!
En fin och bra träningshelg blev det med två race, helt perfekt. Nu får vi se hur träningen ser ut framöver, men jag kan tänka mig att det blir lite variation mellan löpning, styrka och lite SkiErg. Kanske att jag försöker mig på en sväng till Gyllbergen nästa helg, kanske..

 

https://adamsteen.se/

2 COMMENTS

  1. Åkte i Gyllbergen i lördags. Upp mot och runt masten gick det att ta sig fram och bitvis var det riktigt skapligt. Tyvärr ingen skare som bar då det var för varmt. Runt Dragsjön var det dock rejält blött och svårare att ta sig fram. Fick knäppa av skidorna och gå en sväng i skogen. Prästbodarna-sidan har jag tyvärr inte koll på.
    Med lite kallare nätter nu kanske det blir ok. Gott om snö finns det då kvar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here