Nu kommer ni bli förvånade.

Matpaus

Munkpaus

Lekpaus
– Under gårdagens träningspass så var jag så trött att jag vid 3-4 tillfällen stannade och bara kollade mig omkring. Oförmögen att åka vidare. Ibland är man sliten alltså. 
– Jag gick till sängs klockan 20,30 igår. Var helt slut. Sov tills Alfons kom in klockan 06,44. En gång vaknade jag under natten och det var klockan 23, kissnödig och törstig. I övrigt en bra natt rent sömnmässigt. Välbehövligt! 
– Klev ur Oasmia idag helt. Har mått dåligt över det bolaget ett tag nu och med insynssälj så kändes det inte bra. Köpte istället lika delar av: Evolution gaming, Sinch och Embracer. Känns både bra och dåligt. Hade en tro på att Oasmia skulle göra mig rejält kapitalstark. Men det är farligt att förlita sig helt på ett bolag, gifta sig med aktien och det är lätt att bli förblindad då. Nu får det vara slut på förhoppningsbolag, eller läkemedelsbolag i alla fall. Bättre att vara långsiktig och inte hoppas på snabba cash. Får se hur det går då. Jag gick inte heller med förlust, så det var ju i alla fall något positivt. Men vad dum jag var som inte sålde i mars när aktien stod i 11 under en kort stund, lätt att vara efterklok och lätt att bli girig. 
– Vilodag idag. Vad har vi då på schemat? Cykla med Boris, handla lite matsäck, cykla till Båtstad och bada. Något sådant har jag tänkt mig. Behöver inte vara mer komplicerat än så. 
_____
Ska jag försöka avsluta med något positivt då. Saker som är bra i livet:
– Alfons. Solklar etta. Mitt allt. 
– Lägenheten. Trivs i min bostadsrätt. Bra storlek på den, bra område, har allt jag behöver och så vidare. 
– Boris. En trogen vän. 
– Träningen. Kan nästan träna hur mycket jag vill och den har flutit på bra på sistone. 
– Semester. Att i flera veckor ha betald semester är något jag inte ofta upplevt. 
– Ekonomi. Trots fadäsen i Oasmia så har jag ändå haft helt okej år på börsen genom åren och har en god förmåga att spara. Jag har även ett hyfsat kapital investerat på börsen och pengar så jag klarar mig. 
– Singel. Jag vet att detta låter motsägelsefullt. Men innan jag fick reda på det här nya så trivdes jag ändå rätt så bra med det livet och tyckte att det mesta fungerade bra. Jag hoppas att det återgår dit igen inom kort. Mer vill jag inte skriva nu, får bara fan då. 
Det fanns ändå en del positiva bitar i mitt liv. Jag vet att mycket handlar om inställning också. Jag har väl en förkärlek till att se allt negativt och som problem istället för möjligheter. Men radar jag upp det som ovan så märker jag att det inte är helt nattsvart ändå. Jag vet också att man ska fokusera på saker man kan påverka, lättare sagt än gjort dock. Vi får kriga vidare och ta en dag i taget. 
https://adamsteen.se/

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here