Nu kommer ni bli förvånade.

Matpaus

Munkpaus

Lekpaus
– Under gårdagens träningspass så var jag så trött att jag vid 3-4 tillfällen stannade och bara kollade mig omkring. Oförmögen att åka vidare. Ibland är man sliten alltså. 
– Jag gick till sängs klockan 20,30 igår. Var helt slut. Sov tills Alfons kom in klockan 06,44. En gång vaknade jag under natten och det var klockan 23, kissnödig och törstig. I övrigt en bra natt rent sömnmässigt. Välbehövligt! 
– Klev ur Oasmia idag helt. Har mått dåligt över det bolaget ett tag nu och med insynssälj så kändes det inte bra. Köpte istället lika delar av: Evolution gaming, Sinch och Embracer. Känns både bra och dåligt. Hade en tro på att Oasmia skulle göra mig rejält kapitalstark. Men det är farligt att förlita sig helt på ett bolag, gifta sig med aktien och det är lätt att bli förblindad då. Nu får det vara slut på förhoppningsbolag, eller läkemedelsbolag i alla fall. Bättre att vara långsiktig och inte hoppas på snabba cash. Får se hur det går då. Jag gick inte heller med förlust, så det var ju i alla fall något positivt. Men vad dum jag var som inte sålde i mars när aktien stod i 11 under en kort stund, lätt att vara efterklok och lätt att bli girig. 
– Vilodag idag. Vad har vi då på schemat? Cykla med Boris, handla lite matsäck, cykla till Båtstad och bada. Något sådant har jag tänkt mig. Behöver inte vara mer komplicerat än så. 
_____
Ska jag försöka avsluta med något positivt då. Saker som är bra i livet:
– Alfons. Solklar etta. Mitt allt. 
– Lägenheten. Trivs i min bostadsrätt. Bra storlek på den, bra område, har allt jag behöver och så vidare. 
– Boris. En trogen vän. 
– Träningen. Kan nästan träna hur mycket jag vill och den har flutit på bra på sistone. 
– Semester. Att i flera veckor ha betald semester är något jag inte ofta upplevt. 
– Ekonomi. Trots fadäsen i Oasmia så har jag ändå haft helt okej år på börsen genom åren och har en god förmåga att spara. Jag har även ett hyfsat kapital investerat på börsen och pengar så jag klarar mig. 
– Singel. Jag vet att detta låter motsägelsefullt. Men innan jag fick reda på det här nya så trivdes jag ändå rätt så bra med det livet och tyckte att det mesta fungerade bra. Jag hoppas att det återgår dit igen inom kort. Mer vill jag inte skriva nu, får bara fan då. 
Det fanns ändå en del positiva bitar i mitt liv. Jag vet att mycket handlar om inställning också. Jag har väl en förkärlek till att se allt negativt och som problem istället för möjligheter. Men radar jag upp det som ovan så märker jag att det inte är helt nattsvart ändå. Jag vet också att man ska fokusera på saker man kan påverka, lättare sagt än gjort dock. Vi får kriga vidare och ta en dag i taget. 
https://adamsteen.se/

Related Articles

Vlogg: #39

 Veckans vlogg är här, rykande färsk! Jag skulle bli jätteglad om ni spred och delade videon samt kanalen, om ni kommenterade, gillade videon och...

Måndagsfest på löpbandet

Tjena! Ännu en måndag där jag hade förmånen att grilla mig själv! Tänk vilket privilegium alltså. Jag har känt mig sliten på slutet med svårt att...

Lagom lång födelsedagsstak

Tjena! Idag fyller jag 39 år. Fy fan vad gammal jag blivit. Vad har jag ens åstadkommit och vad har jag ens, förutom Alfons?! Jag tränade...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe