Ny tid på milen!

Idag blev det endast ett pass, skate i två timmar på lugnet. Kanonfint före cirka 8 grader minus. När jag kom dit bestämde jag mig för att göra en ny tid på milen på skate också. Jag startade hyfsat lugnt men det blev ganska snabbt en ansträngning på AII-AIII tyvärr gick det inte så väldans lätt men jag fick en tid på 28,50 och kroppen kändes helt okej. Tror man kan gå ner några minuter till om man värmer upp innan, kör max, har bättre skidor och lättare före. Efter körningen blev det ytterligare två varv på milen och ett på femman i lugnt tempo.
Fyller i tiden från dagens pass nu under fliken tider, passa på att kika in där och fyll i din tid om du har. Kika även in lite andra av mina ämnen jag skrivit om, till exempel: filmer, CV, pers, med mera.
Får passa på att gratulera ”Micke H” som vann ett par handskar i min lilla tävling jag hade, det kommer att bli mer tävlingar framöver.
https://adamsteen.se/
Previous articleTÄVLING!
Next articleGoddag!

Related Articles

10 mil cykel – det skulle ju inte regna!

Hej! Det finns en VLOGG ute för medlemmar nu. Släpps imorgon tisdag 16:30 som vanligt, för övriga. På eftermiddagen åkte jag och Alfons hem från sommarstugan....

MTB + löpning + hopp

Tjena! Det har ju faktiskt tränats några timmar idag igen. Först fick jag låna ihop utrustning och cykel för att kunna åka mountainbike tillsammans med...

ICA-loppet 2024

God kväll! Idag har jag, precis som 2018, 2022 och 2023 deltagit i den lilla löptävlingen ICA-loppet här vid vår sommarstuga i Dala-Floda. Jag lyckades vinna...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here