Ny tid på milen!

Idag blev det endast ett pass, skate i två timmar på lugnet. Kanonfint före cirka 8 grader minus. När jag kom dit bestämde jag mig för att göra en ny tid på milen på skate också. Jag startade hyfsat lugnt men det blev ganska snabbt en ansträngning på AII-AIII tyvärr gick det inte så väldans lätt men jag fick en tid på 28,50 och kroppen kändes helt okej. Tror man kan gå ner några minuter till om man värmer upp innan, kör max, har bättre skidor och lättare före. Efter körningen blev det ytterligare två varv på milen och ett på femman i lugnt tempo.
Fyller i tiden från dagens pass nu under fliken tider, passa på att kika in där och fyll i din tid om du har. Kika även in lite andra av mina ämnen jag skrivit om, till exempel: filmer, CV, pers, med mera.
Får passa på att gratulera ”Micke H” som vann ett par handskar i min lilla tävling jag hade, det kommer att bli mer tävlingar framöver.
https://adamsteen.se/
Previous articleTÄVLING!
Next articleGoddag!

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here