Ny tid på milen!

Idag blev det endast ett pass, skate i två timmar på lugnet. Kanonfint före cirka 8 grader minus. När jag kom dit bestämde jag mig för att göra en ny tid på milen på skate också. Jag startade hyfsat lugnt men det blev ganska snabbt en ansträngning på AII-AIII tyvärr gick det inte så väldans lätt men jag fick en tid på 28,50 och kroppen kändes helt okej. Tror man kan gå ner några minuter till om man värmer upp innan, kör max, har bättre skidor och lättare före. Efter körningen blev det ytterligare två varv på milen och ett på femman i lugnt tempo.
Fyller i tiden från dagens pass nu under fliken tider, passa på att kika in där och fyll i din tid om du har. Kika även in lite andra av mina ämnen jag skrivit om, till exempel: filmer, CV, pers, med mera.
Får passa på att gratulera ”Micke H” som vann ett par handskar i min lilla tävling jag hade, det kommer att bli mer tävlingar framöver.
https://adamsteen.se/
Previous articleTÄVLING!
Next articleGoddag!

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here