Ny vecka.

Godmorgon.
Idag är första dagen på resten av mitt liv!
Ny vecka och förhoppningsvis så kan jag börja träna någon gång denna vecka. Idag är det två veckor sedan jag tränade sist, det är två veckor för mycket, minst!
Tre veckor kvar till första sverigecupen, som egentligen heter intersport cup. Den kommer gå av stapeln i Idre 5-6 december. Jag måste, måste komma igång nu. Men samtidigt kan jag känna att det är bättre att vara sjuk nu än i januari, februari. Jag tänker heller inte stressa igång innan jag är 100 % frisk. Vill inte gärna åka på ytterligare en hjärtmuskelinflammation som jag gjorde säsongen 05-06. Läs mer om det här. Kolla även in andra av mina kategorier såsom: personliga rekord, meriter, CV och så vidare. Har ni frågor så är det bara att skriva en kommentar.
Vi hörs senare.
https://adamsteen.se/
Previous article2012
Next articleJobb idag!

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here