Nya prylar till pendlingsjonnen

Tjo!
Jag hade ett presentkort liggandes hos

En uppsättning med

Den andra prylen jag klickade hem var en fotpump från Beto. Den gamla pumpen jag hade var någon kärvande sak från Clas Ohlson och den var väl okej med lufttryck upp till cirka fyra kilo, sedan var det mer eller mindre som ett träningspass att fylla resten upp till åtta kilo på landsvägscykeln. Jag testade denna direkt och det var sjukt smidigt att fylla på luft upp till åtta kilo! Den hanterar de flesta ventiltyper också, vilket är bra, även om jag endast har racerventil på mina cyklar. Men på Amandas vanliga cykel så har hon bilventil, så det är perfekt att jag har även det på denna pump! Det ska bli skönt att slippa stå och svära varje gång jag ska pumpa upp cyklarna.
https://adamsteen.se/
Previous article90 minuter benspark
Next articleCoach-fredag

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here