Nya Radar EV

Igår fick jag hem ett par nya Oakley Radar EV Path från ActivInstinct med Prizm road-linsen. Ni som har lite koll vet att jag haft ett annat par av dessa innan, och jag har bara positiva saker att skriva om den! Jag gillar verkligen denna båge, den är nämligen lite högre än mina andra Radarlock, samt så är det lite längre ”gummisockar” på dom, så dom sitter klockrent fast på huvudet. Prizm-linsen är också oerhört grym, den klart bästa jag testat, den nya prizm-tekniken gör att kontrasten blir högre och mer framträdande, vilket gör att man får en grymt bra överblick av allt framför sig! Ska bli ett sant nöje att få åka med dessa på träningspassen och även i vinter! Vill ni själv ha ett par Radar EV så tycker jag att ni ska kolla in http://www.activinstinct.se/

https://adamsteen.se/

Related Articles

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

En 60:a skate

Tjenare! Rysskylan fortsätter med full kraft här, likaså snöandet. Men timmarna måste ju in ändock. Idag fick jag till min stora glädje inviga Igeltjärnsvägen för första...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here