Nya Radar EV

Igår fick jag hem ett par nya Oakley Radar EV Path från ActivInstinct med Prizm road-linsen. Ni som har lite koll vet att jag haft ett annat par av dessa innan, och jag har bara positiva saker att skriva om den! Jag gillar verkligen denna båge, den är nämligen lite högre än mina andra Radarlock, samt så är det lite längre ”gummisockar” på dom, så dom sitter klockrent fast på huvudet. Prizm-linsen är också oerhört grym, den klart bästa jag testat, den nya prizm-tekniken gör att kontrasten blir högre och mer framträdande, vilket gör att man får en grymt bra överblick av allt framför sig! Ska bli ett sant nöje att få åka med dessa på träningspassen och även i vinter! Vill ni själv ha ett par Radar EV så tycker jag att ni ska kolla in http://www.activinstinct.se/

https://adamsteen.se/

Related Articles

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

En liten cykeltur

Hallå i stugorna! Tröttheten håller i sig och jag är fortsatt seg. HRV-värdet på klockan varnade för lågt värde imorse, första gången på flera månader....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here