Nya rims till Benz, vilodag och jobb

BloggerImage
Sho brors!
Igår efter träningen åkte jag och Amanda på en Roadtrip, 30 mil enkel väg, i en flong ny Benz för att köpa en uppsättning fälgar (17″) och däck till min gamla Benz. Jag har nämligen hinkat runt med europeiska vinterdäck, vilket kanske inte är så bra nu när det (förhoppningsvis) blir varmt och sommar. Så detta blir kanon. Hjulen är sponsrade av Briko Maplus Sverige / Steens sport & trading. 
Idag har jag vilodag, det är inte helt fel. Planerna för denna dag är att måla hus, putsa fönster på huset, åka till Elgiganten för att försöka fixa en antennkabel till TV:n och WiFi-förstärkare så signalen räcker ner i källaren. Jag lär mig så mycket nu när jag blivit hantverkare. Ärligt så ska jag väl säga att jag mer eller mindre har tummen mitt i hand vad gäller snickeri och så vidare. Men man är väl inte sämre än att man kan lära sig. 
Vi hörs senare. Vilar jag mer nu så får jag skäll från arbetsledningen! 

BloggerImage
Stjärn-fälgar
https://adamsteen.se/

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here