Och så den där jävla axeln..

Vaknade idag i hopp om att axeln skulle vara bättre, men nej då. Den värker. Från att i början bara göra ont i vissa vinklar och när jag körde lite hårdare på skidor, så värker den nu även i många vardagliga rörelser. Inte så kul kanske. Men vad ska man göra då? Något jag har lärt mig genom åren är ju att det inte bli bättre av att gnälla i alla fall. Sen om jag lever därefter är ju en annan sak. 

Något roligt är ju iaf att jag har fint besök, samt att jag ska få lägga en beställning på lite fina kläder från CLWR imorgon!
Dagens planerade pass blir ett djävulspass på löpbandet. Hoppas det funkar med axeln bara!
https://adamsteen.se/

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here