Onsdags-VM – åskådare i minusgrader

Klev i ett nytt klädset från Colour Wear och begav mig till nybroparken för att kolla på Onsdags-VM™ i cykelcross.
 Något jag gillar förutom att bli stum och irriterad då jag tränar själv är att kolla på andra som idrottar, vad passar väl inte bättre än att kolla på 10-15 cykelcrossare i Nybroparken då?! De tre bästa för dagen var: Emil Linde, Martin Eriksson och Lars Bleckur, i nämnd ordning, Daniel Olsson och Robert Österling var på placeringarna bakom. Starka killar. Kallt som skräcken att kolla på var det dessutom. Ryktas om snö imorgon. Tog några bilder idag, kanske inte så bra, men väl bilder:

https://adamsteen.se/
Previous articleBrytbussen på dagens träning
Next articleParadoxen

Related Articles

En rad olika stakintervaller

Tjena! Hoppas ni inte missat den senaste vloggen?! Igår var det en skön och välbehövlig vilodag. Jag och Alfons åkte till sommarstugan. På vägen hämtade jag...

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here