Otränad, onyttig, osövd och olydig

I mål efter AXA ski marathon. Arg men glad. Eller nåt. Saknar att ta ut mig och känna mig riktigt nöjd över insatsen. Nu är det dags att börja komma igång igen. 
Hej hej. 
Fan. Jag har inte tränat sedan spektaklet på Clash of nations. Det var förra lördagen. Tio dagar idag. Usch. Jag blir så lat när jag vilar och det är tyvärr lätt att fortsätta med det. Blir jobbigt mentalt att dra igång igen, men det brukar ju släppa efter typ ett – två pass bara. Sitter i alla fall och funderar på hur jag ska träna framöver i slutet av april och vidare. Är fortsatt sugen på att göra ett bra jobb och träna fina pass. Det är bara den här tröskeln med att dra igång igen som jag måste försöka krypa över. Men vi kan ju inte ha det såhär, känner mig ju dödsfet och äcklig. Jag behöver träna för att må bättre, både mentalt och fysiskt. 
Den här ”halvförkylningen” jag haft har suttit i lite längre än planerat. Men jag har kanske inte gått in till hundra procent för att bli frisk. Räknade igår kväll på mina sömntimmar de senaste dagarna och kom fram till att jag sovit 18 timmar på fyra nätter, det är ju inte direkt så att man sover ihjäl sig på de siffrorna. Men det är ju roligt att göra annat än att sova också. Man kan ju faktiskt vara i en säng utan att sova, för er som inte vet eller upplevt det. 
Tänkte eventuellt att jag idag skulle gyma lite. Bara för att inte mina muskler ska förtvina helt och hållet. Kanske skippar joggen. Men just i detta nu så är jag så trött att jag skulle kunna somna stående, det brukar dock gå över efter någon timme. Den som lever får se!
https://adamsteen.se/

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here