På huvudet i Blefjell

Dagens utflykt gick från Oslo, via Kongsberg, upp till Blefjell. Ett riktigt paradis med mycket snö, och med dagen till ära soligt och varmt! 14,5 plusgrader visade termometern, ändå var det full möjligt att gå på snön utan att sjunka ned, riktigt härligt. Men som jag kände igår; det hade varit ruskigt fint med ett par längdskidor. 
Vi gick upp på en topp idag i alla fall, och efter ett tags stillasittande och fikande så slog Ad(hd)am till och jag blev tvungen att röra mig. Bilderna nedan visar mina försök att stå på huvudet:

Vi hittade även en fin stuga som vi satte vid ett tag, även här kunde jag inte sitta still speciellt länge:

https://adamsteen.se/
Previous articleFinväder så och idag
Next articleHolmenkollen idag?

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here