På svensk mark

Igår var det sol, värme och glada miner. Nu är man tillbaka till detta kalla helvete igen (hur nu ett helvete kan vara kallt är ju dock frågan). Imorgon har jag ett inplanerat jobb på några timmar, i övrigt har jag inga planer på den kommande tiden. Det känns rätt drygt. Luften gick ur mig nu känns det som. Får hoppas jag bara är trött efter resan. Hade ju varit skönt att komma hem till någon nu, men det blir ju som vanligt ensamsittande i min bittra lya. 
https://adamsteen.se/
Previous articleMot Sverige
Next articleBitterljuva Falun

Related Articles

40 ÅR + NY CYKEL på ingång!

Idag den 28:e maj när denna vlogg släpps för alla så fyller jag 40 år, fy fan! Skicka ett litet swish-stöd som plåster på...

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here