Pangat på @ the gym!

God eftermiddag.

Nytt styrkepass är nu avklarat, endast två stycken återstår innan jag kliver ner på lättare varianter och det längtar jag verkligen efter. Dagens pass gick dock helt okej, jag lyckades öka vikterna och kroppen kändes skaplig. Men dessa pass sliter både fysiskt och mentalt.
Jag klev i mina Elpexfyror och vinglade ner till Actic Maserhallen och körde följande:
– Uppvärmningsövningar 30 kilo: 10 kickstöt, 10 lutande rodd, 10 overhead squats

– Frivändningar (3×60, 2×70, 1×75) 5 x 2 @ 80 kilo
– Bänkpress (3×70, 2×75, 1×85) 5 x 2 @ 87,5 kilo
– Lutande rodd 5 x 2 @ 75 kilo

– Magchrunches i cablecross 5 x 2 @ 109 kilo
– Tricepspress i cablecross 5 x 2 @ 86 kilo

– Chins 10 x 10, start varje minut

– Fyra TRX-övningar med fokus på bål och triceps
Efter gymet så åkte jag raka vägen upp till Skräddarbacken och körde mina sedvanliga spurter (25 stavtag, cirka 15 sekunder) uppför Kalles väg, en lagom backe med lätt lutning uppför. Fem stycken med stillastående start och fem stycken med flygande start. Dessa spurter tror jag är viktiga att genomföra och jag försöker verkligen få upp hög frekvens för att försöka aktivera lite snabba muskelfibrer. Jag tog faktiskt en mellantid på den första av de fem flygande spurterna och den visade följande siffror: 15 sekunder, 100 meter, 20,9 km/h snittfart, 22,4 maxfart, 3 höjdmeter. 
På dessa gympass så brukar jag inte enbart ha vatten i vätskebältet, utan jag har i lite pang i form av: +Watt warm up ride, tycker det ger mig ökad skärpa för att verkligen orka kräma ur kroppen!
https://adamsteen.se/
Previous articlePunktformsinlägg
Next articleEn helt vanlig måndag

Related Articles

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

Åkt Vasaloppet idag

Hej. Då har vi betat av årets trevligaste träningspass: Vasaloppet från start till mål. Jag och Jone körde hela och den gode Ulf Nordström var...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here