Pannlampstest nummer 1 – Bikeray

Har testat en pannlampa från BikeRay som jag är väldigt nöjd med. Modellen jag testat heter BikeRay FI – 3000 lumen och den lyser verkligen upp i mörkret. Det är som att åka med en rejäl strålkastare på huvudet! Huvudselen sitter bra och bekvämt. Lampan är lätt att slå av och på. Jag kan verkligen rekommendera denna lampa till såväl löpning, skidoåkning och cykling.

https://adamsteen.se/

Related Articles

En rad olika stakintervaller

Tjena! Hoppas ni inte missat den senaste vloggen?! Igår var det en skön och välbehövlig vilodag. Jag och Alfons åkte till sommarstugan. På vägen hämtade jag...

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here