Pannlampstest nummer 1 – Bikeray

Har testat en pannlampa från BikeRay som jag är väldigt nöjd med. Modellen jag testat heter BikeRay FI – 3000 lumen och den lyser verkligen upp i mörkret. Det är som att åka med en rejäl strålkastare på huvudet! Huvudselen sitter bra och bekvämt. Lampan är lätt att slå av och på. Jag kan verkligen rekommendera denna lampa till såväl löpning, skidoåkning och cykling.

https://adamsteen.se/

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here