Löpning och gym + konstsnö på Lugnet

Tjenare.
Har just kommit hem från dagens träning. Löpning och styrka blev det denna gång. Sprang upp till friidrottshallen där jag körde samma program som de två senaste veckorna: ett explosivt program med lätta vikter, 3 x 10 upprepningar, fem övningar. Körde också mitt stabilitetsprogram med pilatesbollen. Kände mig skapligt pigg! När jag var klar på gymet så sprang jag en lite längre sväng än bara hem. Rundade hopptornen och sprang ett varv runt elljusspåret, där upptäckte jag att de förberett snökanonerna (cirka 8-10 stycken), det fanns några snöhögar och även ett cirka 150 meter långt pistat spår i höjd med skyttepaviljongen:

Det ser bra ut. Hörde idag att spårgubbarna kommer bli mer lyhörda för våra önskemål i vinter. Så jag har all anledning till att tro att det kommer bli bra spår på riksskidstadion Lugnet i år!
Imorgon är planen att köra veckans hårdaste pass, mer om det då. Har de senaste dagarna bara ätit frukost – lunch – middag. Inget förutom det. Målet är att tappa något kilo och bli mer ”deffad” som förra året. Tycker att jag har lite för mycket hull över magen. Vet ju att jag inte är tjock som jag nämner/skriver, men det finns alltid vikt och tid att spara. Jag har inte ätit en godisbit eller druckit en droppe alkohol på fyra veckor nu, så förhoppningsvis så kommer det att ge resultat snart.  
https://adamsteen.se/

Related Articles

En rad olika stakintervaller

Tjena! Hoppas ni inte missat den senaste vloggen?! Igår var det en skön och välbehövlig vilodag. Jag och Alfons åkte till sommarstugan. På vägen hämtade jag...

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here