Löpning och gym + konstsnö på Lugnet

Tjenare.
Har just kommit hem från dagens träning. Löpning och styrka blev det denna gång. Sprang upp till friidrottshallen där jag körde samma program som de två senaste veckorna: ett explosivt program med lätta vikter, 3 x 10 upprepningar, fem övningar. Körde också mitt stabilitetsprogram med pilatesbollen. Kände mig skapligt pigg! När jag var klar på gymet så sprang jag en lite längre sväng än bara hem. Rundade hopptornen och sprang ett varv runt elljusspåret, där upptäckte jag att de förberett snökanonerna (cirka 8-10 stycken), det fanns några snöhögar och även ett cirka 150 meter långt pistat spår i höjd med skyttepaviljongen:

Det ser bra ut. Hörde idag att spårgubbarna kommer bli mer lyhörda för våra önskemål i vinter. Så jag har all anledning till att tro att det kommer bli bra spår på riksskidstadion Lugnet i år!
Imorgon är planen att köra veckans hårdaste pass, mer om det då. Har de senaste dagarna bara ätit frukost – lunch – middag. Inget förutom det. Målet är att tappa något kilo och bli mer ”deffad” som förra året. Tycker att jag har lite för mycket hull över magen. Vet ju att jag inte är tjock som jag nämner/skriver, men det finns alltid vikt och tid att spara. Jag har inte ätit en godisbit eller druckit en droppe alkohol på fyra veckor nu, så förhoppningsvis så kommer det att ge resultat snart.  
https://adamsteen.se/

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here