På’t igen

I eftermiddag kickar vi igång den här (tränings)festen igen. Efter en vila sedan lördagens vasastafett så är det nu dags att röra på mig igen. Är fortfarande lite halvseg, men förhoppningsvis blir jag piggare när jag får andas i mig lite syre och när hjärtat får klappa på lite snabbare.

Det råder allt annat än ett inspirerande väder ute. Grått, kallt och regn. Så en löptur efter jobbet är väl att föredra.

Jag har fått lite förfrågningar om teknikträningar inför vintern, kul med intresse! Ni vet att det går att kontakta mig för olika sorters event, skidskolor, vallning, fönsterputs, plantering av skog, med mera, med mera. Bara att höra av er:

Mail: [email protected]
Telefon: 076 – 166 49 97

https://adamsteen.se/
Previous articleUrban Exploration
Next articleStyrka och löpning

Related Articles

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

90 minuter

Tjena! Tack och lov var det snabbare före i spåren idag. Gårdagen var inte rolig. Tyvärr har ju folket som sköter plogning med mera misslyckats...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here