Permission igår, provsvar och nya sulor

Igår så åkte vi hem en sväng på dagen. Skönt att komma ifrån sjukhuset och jag hade några ärenden att fixa. Bland annat så hämtade jag ut två paket som kommit på posten. På bilden ovan så ser ni Amanda när hon hjälper mig att ”fila till kanterna”. Det var härligt att få vara hemma en sväng!
Idag är jag rätt mörbultad i kroppen från gårdagens chock-träning, men inte helt förstörd ändå, så någonstans finns de där timmarna jag tränat tidigare kvar. Jag ska strax bege mig ut på ett löppass tillsammans med Linus Larsson. Ska försöka att träna varje dag när vi är här på sjukhuset, det är lika bra, vet inte alls hur mycket jag hinner träna när jag kommer hem. 
Vi fick ett av Alfons provsvar igår, taget i ryggen/ryggmärgen. Det visade negativt, alltså inget herpesvirus som spridit sig till det centrala nervsystemet. Skönt det. Så som det verkar (men inte helt klart än) så får vi åka hem nästa fredag eller lördag. Det tycker jag känns överkomligt ändå. 
Ett av paketen jag fick igår var från
Kommer testa dessa sulor idag i mina
Inga trevliga fötter
https://adamsteen.se/
Previous articleTotalavställd
Next articleBonus-spel

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here