Persedelvård av rullskidor och biken

BloggerImage
Hörni, igår så skippade jag eftermiddagsvilan till fördel för persedelvård av mina rullskidor och cykeln. Tidigare har jag förberett ett par skatestavar (160 centimeter) till stakstavar (155 centimeter) för rullskidor. Mina vanliga klassiska är 150 centimeter. 
Igår så smorde jag upp cykeln och dammtorkade(!) den. På rullskidorna så bytte jag ut hjulen på treorna. Lagren hade halvt skurit ihop och gummit var i det närmsta sopslut. Så ett gäng nya treor satt som en fläskläpp. På mina skateskidor så bytte jag till ett par framhjul som rullar lite trögare också (kan inte riktigt siffror/motstånd på Elpex skate). Så nu är jag rustad för träning. Det jag saknar är en träningskläder-sponsor, så om någon är intresserad av att låta sina kläder synas på Sveriges största (till storleken åtminstone) skidbloggare så hojta till, ni vill inte missa det tåget. 
BloggerImage BloggerImage
https://adamsteen.se/

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here