Timmar med Ringsby i Stångtjärn, utan ångest

Vi hade pratat om det länge, att träna tillsammans, jag och Ringsby. Så kom äntligen dagen då vi fick till det efterlängtade träningspasset tillsammans. Glädjen visste inga gränser när jag satt där förväntansfull i bilen upp mot Stångtjärn. Jag hade fått klara direktiv redan under gårdagen av herr Ringsby att farten skulle vara låg. Tordes inget annat än att lunka iväg i lugnt tempo. Planen och den slutgiltiga rutten blev ett varv runt röda femton i Stångtjärn + stavgångsbacken + ett varv runt tjärnen. Detta brukar nämligen bli två timmar i AI-intensitet. 
Det var skoj att få komma tillbaka till klassisk mark. Jag har ju åtskilliga gånger skrivit idrottshistoria i dessa skogar. Otaliga är de söndagar förra våren/sommaren då jag och Holmstrand sprang söndagsångestpass längs denna rutt. Många gånger kom vi dit skakande och drypande av ångest, den gick att ta på då vill jag lova och de samtal vi hade under dessa pass är nästan för grova och sjuka för att ha med på denna ocensurerade blogg till och med. Då kan ni kanske förstå själva. Dock så fanns det mycket bra material till att skriva en riktigt bra bok (alternativt en podcast) från dessa plågade och på den tiden livshatande själar.

https://adamsteen.se/

Related Articles

40 ÅR + NY CYKEL på ingång!

Idag den 28:e maj när denna vlogg släpps för alla så fyller jag 40 år, fy fan! Skicka ett litet swish-stöd som plåster på...

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here