Ni ser ju, bedrövliga scener igen. 

Jag körde allt jag orkade hela loppet, kroppen kändes skapligt stabil utan att ha det där sista lilla. Körde själv i tre varv innan Tom Fahlén och Daniel Södersten kom ikapp. Lyckades gå med dom sista varvet runt, försökte till och med gå ifrån med några hundra meter kvar, men fick ingen lucka och blev nedspurtad av Daniel. Pisslopp. 
Nej, jag är inte speciellt nöjd med resultatet, kroppen eller något. Så jag vet inte hur det ska bli framöver, men jag antar att det bara är att kämpa på längs den inslagna vägen, det är väl kanske inte helt kattskit, men nästan. Jag ger inte upp! Får tro på min plan och inte tvivla på att jobbet ej gjorts, för det tycker jag ändå att jag har efter mina förutsättningar. Och egentligen, är detta hela världen då?! Jag kör det jag kan, tycker ändå att det är kul och jag har en familj hemma som jag tycker om. Det går upp och det går ner i idrotten och i livet, så är det väl bara. 
Siffror från klockan  27,33 min, 10,06 min, 176 snittpuls, 183 maxpuls. 
Imorgon inleder vi en vecka med lite mer timmar igen!

https://adamsteen.se/

2 COMMENTS

  1. Mycket mindre tapp mot vinnaren samt mycket mindre tapp mot snabbaste tid än lördagens lopp. Det måste ju ändå ses som positivt i första loppen på länge eller?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here